We hebben ons gespecialiseerd in de kwastglazuren van mayco en amaco.

Als eerste verkooppunt van Mayco in Nederland zijn we specialist op dit gebied. Naast verschillende cursussen door de designers van Mayco te hebben gevolgd, zijn we ook meerdere malen naar Mayco in Columbus afgereisd om daar les te krijgen van de het Maycoteam.

We zijn dealer van Nederland van Amaco. Naast Mayco is Amaco wat ons een van de beste glazurenmerken uit Amerika.  De kwastglazuren van Amaco zijn gebruiksvriendelijk, kant en klaar en erg stabiel. Ook hier zijn we voor naar de fabriek afgereisd om iedereen te ontmoeten en te zien hoe de producten worden gemaakt. Naast een kleur op je werk te zetten, kun je ook combinaties maken van bijvoorbeeld de Potters Choice met de Celadons.

De keuze is reuze en de mogelijkheden zijn eindeloos!!!
Het mooie van Amaco en Mayco is dat je ze ook over elkaar op een werk kunt gebruiken. Het reageert niet op elkaar! Hierdoor kun je je eigen unieke combinatie creëren!!

Gebruikt u eigen glazuren maar bent u op zoek naar pottenbakgereedschappen of stempels? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

We verkopen de grote Amerikaanse merken Xiemtools, Mudtools, MKMtools

We hebben grote voorraad en leveren binnen enkele dagen!

In onze webwinkel vind je het gehele assortiment van kwastglazuren van Mayco en Amaco terug. Mocht u toch iets missen van deze glazuurlijnen, laat het ons weten en we kunnen het voor u meebestellen bij onze volgende levering.