We hebben ons gespecialiseerd in de kwastglazuren van mayco en amaco.

Als eerste verkooppunt van Mayco in Nederland zijn we specialist op dit gebied. Naast verschillende cursussen door de designers van Mayco te hebben gevolgd, zijn we ook meerdere malen naar Mayco in Columbus zelf afgereisd om daar les te krijgen van de designers.

We zijn dealer van Nederland van Amaco. Naast Mayco is Amaco wat ons een van de beste glazurenmerken uit Amerika.  De kwastglazuren van Amaco zijn gebruiksvriendelijk, kant en klaar en erg stabiel. Ook hier zijn we voor naar de fabriek afgereisd om iedereen te ontmoeten en te zien hoe de producten worden gemaakt.

Als derde merk verkopen we ook Duncan. Dit als aanvulling op de kleuren van Amaco en Mayco.

De keuze is reuze en de mogelijkheden zijn eindeloos!!!
Het mooie van Amaco en Mayco is dat je ze ook over elkaar op een werk kunt gebruiken. Het reageert niet op elkaar! Hierdoor kun je je eigen unieke combinatie creëren!!

Gebruikt u eigen glazuren maar bent u op zoek naar pottenbakgereedschappen of stempels? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

We verkopen de grote amerikaanse merken Xiemtools, Mudtools, MKMtools

We hebben grote voorraad en leveren binnen enkele dagen!

In onze webwinkel vind je het gehele assortiment van kwastglazuren van mayco en een groot deel van Amaco terug. Zit er een kleur van Amaco niet bij kunnen we deze bij onze volgende levering uit Amerika mee laten komen.