Potter’s Choice Stoneware Amaco

De Potter’s Choice glazuren zijn ontworpen met een pottenbakker in gedachte! Deze fantastische glazuren voegen een levendige kleur en effect toe aan zowel glad of keramiek met structuur. Optimaal resultaat bij 1200 – 1243°C. Bij het gebruik van deze glazuren stap je in een keramiek glazuurtraditie van vele culturen uit de geschiedenis. Naast een mooi op zichzelf staand resultaat, creëert combineren van de PC’s nog meer unieke resultaten! glazuurbrochure

Deze glazuurlijn van Amaco moet met een zekere dikte worden aangebracht om de werkelijke kleuren tot uiting te laten komen.

Alhoewel het simpel in concept is, is het aanbrengen van de juiste dikte moeilijk over te brengen. Amaco geeft aan om 3 lagen aan te brengen tenzij het aangegeven staat op de label.

Amaco heeft een overzicht gemaakt wat de resultaten van de kleuren zijn afhankelijk van de dikte van de lagen. Dit overzicht vind je terug op hun website.

Aanbrengen van de Potter’s choice

Amaco heeft voor u al verschillende combinaties uitgeprobeerd. Deze Layering vind je terug op de website van Amaco en in de Potter’s Choice kleurencatalogus.